0

Jóságok mára: Igazság Ligája, Aquaman, Bosszúállók


Batman, Wonder Woman, Cyborg, Flash és Aquaman felsorakoztak egy újabb csapatfotóra, aminek hátterében szolídan megbújik a Batmobile is. Ja, és a Denevérember már az új, felspécizett szerelést viseli. De most komolyan mondja már el nekem valaki, hogy mi a fenének kell minden egyes új filmhez új ruha is kötelezően?! Nem értem!Az Igazság Ligája mozifilmben debütáló Aquaman (Jason Momoa) hamarosan videójáték formájában is megjelnést kap, ezzel is erősítve a franchise-t. A kép egyébként a 2005-ben alakult Eipix Entertainment-től szivárgott ki, így több mint valószínű, hogy az ő kezük nyomán készül majd az Aquaman szólófilmen alapuló játék is.


Az NBC csatornán ugyan elkaszálták, ám Constantine nem adja könnyen magát és visszatér! Animációs sorozat formájában lesz újra látható a természetfelettivel operáló mágus-nyomozó John Constantine újabb és újabb kalandja a CW csatronán. A karakter hangját az a Matt Ryan fogja adni a 10 perces epizódokhoz, aki az eredeti sorozatban megtestesítette a figurát. Én személy szerint sok-sok szeretettel várom. A sorozat a 2017-18-as TV-s szezonban lesz majd látható.


Daily Record című hír lap értesülései szerint a Bosszúállók: Végtelen háború című mozifilm egy érdekes húzást forral. A lap a következőt közölte le egy nagyobb cikk részeként: “A 21 Jump Street női szátrja, Brie Larson érdekelt Captain Marvel szerepével kapcsolatban. Liv, az Aerosmith-es Steven Tyler lánya pedig esélyes arra, hogy újra eljátssza A Hihetetlen Hulk című filmben eljátsztott karaterét, Betty Ross-t. A 29 éves, Inverness-ben született Karen [Gillen] pedig újra az űrbeli gonosztevő, Nebula bőrébe bújhat.”

Szóval a Marvel egy újabb összekötő kapcsot készül beékelni az Edward Norton főszereplésével készült, erősen “se ide, se oda” Hihetetlen Hulk és a saját filmes univerzuma közé. Szép húzás!