0

Jóságok mára: Hulk, Az Igazság Ligája, Wonder Woman


Az már tudva levő, hogy a Thor: Ragnarok bizony tartalmazni fog elemeket a Planet Hulk történetvonalból, ám most a rendező egy interjú során azt is elárult, hogy mikor, milyen formában fogunk találkozni a Zöld Góliáttal, Hulk-kal a film során.

Sakaar egy totál elborult, messzemenőkig futurisztikus hely lesz, ahol Thor (Chris Hemsworth) újra egyesíti erőit Hulk-kal (Mark Ruffalo), aki addigra már gladiátorként szerez magának igen nagy elismerést.

A rendező, Taika Waititi fő vizuális inspirációját a Planet Hulk című képregényből nyerte, valamint Jack Kirby neve is többször elhangzott, mint alakító tényező. Waitiki elmondása szerint a film nagy dobás lesz a Marveltől, és nagyon bízik a pozitív fogadtatásban.


Egy új kép látott napvilágot nemrég Az Igazság Ligája mozifilm kapcsán, melyen a három hős, Flash (Ezra Miller), Batman (Ben Affleck) és Wonder Woman (Gal Gadot) pózolnak, feltehetően épp az ellenféllel farkasszemet nézve.


A közelgő Az Igazság Ligája mozifilmmel kapcsolatban a már eddig is biztosan tudott szereplők mellé újabb három színész lépett be a képbe. Lex Luthor szerepében biztosan visszatér Jessie Eisenberg, akit ugye a Suicide Squad kapcsán is emlegettek már, de oda végül nem került be. A másik szerep-újrázó Diane Lane lesz, aki Superman földi anyját, Martha Kent-et fogja ismét életre kelteni. Végül pedig Connie Nielsen neve kell még itt szerepeljen, aki Hippolyta királynét fogja játszani, akivel a Wonder Woman mozifilmben fogunk majd első ízben találkozni.

Az Igazság Ligája 2017. novemberében érkezik meg a mozikba.


Végül pedig két új fotó a Wonder Woman mozifilmből, ami Az Igazság Ligáját megelőzően 2017. június elején fog mozikba kerülni.